21/6/09

COPA D´ ESCUMA DE IOGURT I POMES CARAMELITZADES



Les postres d’avui, son per recuperar-se dels excessos de coca i cava de les passades revetlles... amb dues pomes i un iogurt surten postres per a sis persones !! ....és el gran avantatge de les escumes... allarguen i no atipen ... són una mica més que aire !




Despatxeu ( per unes 6 copes)

-1 iogurt
-30 cc. crema de llet
-1 poma golden
-1 poma granny-smith
- ½ l. d’aigua
-suc de llimona i sucre

Preparació

1.-Per l’escuma de iogurt.- Barregeu el iogurt i la crema de llet amb una mica de sucre i ompliu-ne el sifó .Carregueu-lo amb un cartutx de gas i deixeu-lo reposar a la nevera en posició horitzontal.

2.- Per la sopa de poma. Poseu a bullir en el ½ l d’aigua, la poma granny-smith tallada a octaus amb unes gotes de suc llimona, durant uns deu minuts . Després juntament amb un rajolí de crema de llet ho tritureu tot. Afegiu-hi més aigua si queda molt espessa

3.-Per caramel.litzar les pomes. Poseu sucre en una paella . Quan es fongui afegiu-hi trossos de poma golden .

Muntatge

Ompliu el fons de la copa amb la sopa de poma, incorporeu-hi l’escuma de iogurt i poseu-hi a sobre trossos de poma caramel-litzada i .....gaudiu-ho de gust

1 comentari:

  1. Viscaaaa! Una altra recepta que em permetrà amortitzar el sifó!!! Està molt bé aquest postre i a part ben baratet! Gràcies per la recepta! Petons!
    NUNI

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails