20/9/09

TORTELL DE CABELL D’ÀNGEL



Visca els nuvis !!.... Ara que tothom té al seu voltant, alguna parella que al cap d’un temps de viure plegats decideixen separar-se, el cap de setmana passat, vam celebrar que en Carles i la Carme van casar-se,.... després de vint i tres any de viure plegats!! Felicitats!! ....Això no passa cada dia !!.... i com un petit homenatge a un esdeveniment tant poc clàssic, unes postres del tot tradicionals: tortell de cabell d’àngel. Fàcil, molt ràpid de fer i de resultats garantits.

















Despatxeu:


-1 paquet de pasta de full
-Cabell d’àngel
-Sucre de llustre
-Pinyons


Preparació:

1.-Prepareu el cabell d’àngel, o recupereu del rebost un pot amb el cabell d’àngel ja llest.

2.- Esteneu la pasta de full formant un rectangle. Al centre poseu-hi , longitudinalment una tira de cabell d’àngel i doblegueu els dos costats per sobre el farciment superposant-los, i aquí hi feu uns petits talls transversals. Uniu els dos extrems formant el tortell. Podeu posar-hi els pinyons per sobre.

3.- Coeu-lo al forn a 180 º durant uns 20 min. Empolvoreu-lo amb sucre de llustre abans de servir....i gaudiu-ho de gust !!

7 comentaris:

  1. Ostres aquet tortell es una divinitat, m´encanta la pasta de full i el cabell d’àngel, el pròxim cap de setmana ja se quins postres tindre
    Salutacions

    ResponElimina
  2. A casa va tenir molt èxit i va desaparèixer de la taula en un tres i no res... i amb ganes de repetir-lo en una altra ocasió. Anims!

    ResponElimina
  3. Has provat la pasta de full del Lidl? Es potser de les més bones de les de compra. Amb un tortell com aquest, segur que vas quedar la mar de be. M'ha agradat molt la recepta de la brandada de bacallà. Queda molt original.

    ResponElimina
  4. Hola Maria!
    no, no la conec, però pel que dius ha d'estar bonissima, així és que gràcies pel cosell, el tindre en compte en la propera compra, que ben segur que serà molt aviat.

    ResponElimina
  5. Després de llegir el teu comentari, he vingut cap aquí, i quin blog tan maco,no?, les postres de la Gemma sempre surten bé, el mil fulls de la May, queda impressionant, i les teves fotos son una maravella. Perdona el meu català, el tinc una mica oblidat, em quedo per aquí, admirant el teu blog.

    ResponElimina
  6. Elvira: gràcies per la teva visita i pels teus amables comentaris, ... Ah! i les felicitacions pel teu magnífic bloc són del tot extensibles al teu perfecte català. Enhorabona!!

    ResponElimina
  7. No me csnso de pasear por tu cocina que gusto que platos tan estupendos, besitos

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails