10/1/10

AMANIDA D’ESPINACS, MANGO I PERNIL D’ÀNEC


Si sou dels que aquestes festes us han passat factura, vull dir més de la normal , i esteu en època de controls basculars, aquesta amanida de “Food and cook” és ideal. Lleugera gustosa i nutritiva.... si sou dels que els controls basculars els deixeu fins que l’estiu estigui més a la vora, també hi podeu parar atenció ...és el complement perfecte per la petita gourmandisa que la acompanya ... una delicia que segur que, a dosis apropiades, no pot fer mai mal ni a uns ni a altres... però comencem per l’amanida... ( continuarà....)





Despatxeu

-Espinacs tendres
-Enciam
-Mango
-Pernil d’ànec
-Formatge de cabra
-Nous
-Oli
-Sal
-Vinagre

Preparació

1- Renteu i eixugueu bé l’enciam i els espinacs. Repartiu-ho en el fons dels gotets. Afegiu-hi bocins de formatge de cabra , de nous, de pernil d’ànec i de mango.
2- Feu una vinagreta amb l’oli, vinagre sal i pebre, amaniu-ho ..... i gaudiu-ho de gust

9 comentaris:

  1. Bona amanida si senyor!
    Jo en faig una de molt semblant que ja la posaré. Son molt bones fresques, apetitoses i si a més els ingredients son "reciclats"...

    ResponElimina
  2. Alfons,

    M'agrada la proposta. L'amanida per començar, però ara ens has d'explicar la gourmandisa que hi ha al costat, eh?.

    ResponElimina
  3. Canvio espinacs per créixens i COMPRO! A part els créixens també són un bon depuratiu amb alt contingut de ferro, iode i sofre. Eiii! Que profesionals que som! Se t'ha notat la vena mèdica! ;-)

    Quines ganes de que ens expliquis la recepta del magnífic acompanyant de l'amanida!!!

    Molts petons!!!! I bona tornada a la vida quotidiana... ;-)

    ResponElimina
  4. hola dolors! és una alegria de reciclatge, espererem veure la teva .. segur que ha de ser fantastica ....

    La Gourmandises està al forn Glòria, a punt de sortir ... i fa una olor !! .... hummmm!!

    Accepto el canvi ... Nuni, i més ara que sé que tenen tantes propietats ;-)
    Una abraçada,...a cada una

    ResponElimina
  5. L'amanida fa molt bona pinta, però encara més el pastisset del costat!

    ResponElimina
  6. Ja veig Gemma, que ets de les que aquests dies no t'han passat massa factura, millor,... el bocí serà més esplendid ...
    Una abraçada, també.

    ResponElimina
  7. Quina bona pinta,
    Ara mateix hem menjo l'amanida la coca del costat, doncs he començat dieta i veient aquestes coses la panxa en comença amb una sonata.
    Salut,

    ResponElimina
  8. Què bona! cada cop sóc més forofa dels espinacs crus, donen tan de joc.
    Esperarem la continuació.
    Petons

    ResponElimina
  9. Qui goig d`amanida i quin pastis que l`acompanya ummmmm
    Petons

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails