2/5/10

ENROTLLATS D’ANIVERSARI

OH! BENVINGUTS... benvinguts....que avui, és dia d’aniversari !! ........si, si ....el p r i m e r! .......... i aquest “pom de flors” d'avui, és per celebrar-ho amb tots vosaltres..., sentir-vos lliures d’entrar i de "collir" una d’aquestes “floretes”, és un obsequi per a tots aquells que d'una forma anònima i silenciosa heu passat algunes estones visitant aquestes pàgines,... i també, com no, per a tots els que heu deixat d’una forma sincera i decidida les vostres opinions, suggeriments crítiques i/o felicitacions al peu de cada post,... gràcies a tots..... i PASSEU ..PASSEU....i continueu “enrotllant-vos” així de bé....




Despatxeu

-pa de motlle
-Bacallà fumat
-Salmó fumat
-1 alvocat
-Formatge cremós per untar
-Llavors de gallaret
-Llavors de sèsam
-1 /2 llimona
-sal i pebre


Elaboració

1- Retalleu l’escorça a les llesques de pa de motlle i aplaneu-les lleugerament passant-hi per sobre el corró

2-Tritureu la carn de l’alvocat amb el suc de la llimona , sal i pebre, fins que quedi una pasta fina i cremosa. Unteu les llesques de pa de motlle i poseu-hi per sobre una lamina de bacallà fumat. Repetiu la operació amb noves llesques de pa de motlle, amb el formatge i el salmó.

3- Amb l’ajut de paper film, enrotlleu cada una de les llesques, com si d’un sushi es tractes, reserveu-ho, enrotllat amb el paper film, en fred una estona per tal de que agafin consistència .

4.-Talleu cada una de les llesques enrotllades en tres bocins iguals i unteu un dels extrems amb el formatge o el guacamole segons quin sigui el seu farcit, i empolsineu-ho amb les llavors de gallaret uns i amb les de sèsam els altres.



Muntatge

Enfileu cada boci pel cantó de les llavors amb un broqueta de fusta, munteu un bonic pom ... i gaudiu-ho de gust

33 comentaris:

  1. Moltissimes felicitats!!! Quines floretes!!! Precioses...

    Conitnua preparant coses tant bones...

    Una abraçada,

    ResponElimina
  2. Aquesta me l'apunto pitant!quina presentació més xula per a un dia amb convidats!!a reveure.

    ResponElimina
  3. Per molts anys, rei!

    La veritat és que fa poc que conec el teu blog, però és un dels que més em fascina.

    Bon pomet que has fet d'enrotllats!

    Salut!

    ResponElimina
  4. Alfons, hola guapo,
    ¡Quina monaaada! Amb el teu permís agafo una...Ai, ara no sé quina triar :) Prenc nota d'aquests exquisits i elegants pintxos!
    Moltes gràcies!
    Petons,
    Marina

    ResponElimina
  5. Felicitats!!! i aquesta l'apunto, és molt resultona.
    Muas!

    ResponElimina
  6. Felicitats!!!!!!!!! Fa poquet que et segueixo, però ja sóc una fan declarda dels teus gotest i les teves presentacions. Com aquesta, per exemple!!!!!

    ResponElimina
  7. Felicidades ¡¡¡¡Cojo una de salmón ¿ok? un beso

    ResponElimina
  8. Muchas felicidades! Siempre espero encontrarme una receta maravillosa, y nunca me defraudas.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  9. Moltíssimes felicitats!!! m´ha encantat la presentació de la recepta, vos copio la idea val? un peto!!

    ResponElimina
  10. Molts d'anys!!!!! Jo amb el teu permís m'agafaré el ram sencer . M'encanta. Que seguesquis sent tant creatiu com fis ara i que noltros ho vegem.

    Una abraçada

    ResponElimina
  11. Felicitats Alfons, continua posant aquestes meravelloses receptes que nosaltres estarem enganxats durant molt de temps. Petonets

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats Alfons! Tens un blog estraordinari i val la pena de seguir-l'ho.
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
  13. Quina manera més encantadora de celebrar l'aniversari! Quins " bons rotllos "! T'han quedat preciosos...com sempre!

    ResponElimina
  14. Hola estimat Alfons!! Moltes felicitats, és un goig formar part d'aquest aniversari tan enrotllat, i de poder gaudir de la teva cuina, que és genial!!! Enhorabona!

    ResponElimina
  15. Moltes felicitats!! És un plaer seguir-te i agafar idees dels gotets fantàstics que prepares!

    ...jo també n'agafo un de salmó!

    ResponElimina
  16. Per molts anys!!! un pom de flors molt atractiu i enrotllat1
    petó

    ResponElimina
  17. Pero si eres todo un caballero!!!Gracias por el ramo,por supuesto me llevo una flor,gracias por tus entradas, por el espectáculo de tus creaciones,y por tu sentido del humor.Una entrada "CHIC"...(lo que te gusta esa palabra, jejeje)para un día especial.
    Por muuuuchos años mas ;)!!

    Un abrazo

    ResponElimina
  18. Feliç aniversari!! Esperem que per molts anys continuïs tant enrotllat i ens continuïs passant aquestes receptes teves tan interessants!.

    ResponElimina
  19. St Hilari
    Mooooooltes felicitats per aquet aniversari del bloc, esperem que segueixis igual “d`enrotllat” molts anys i ens faixis aquestes receptes tan suggerents.
    Mols petons

    ResponElimina
  20. Felicitats per l'aniversari i que detall has tingut amb eixe ram bonic i comestible, quin goig fa vindre a visitar-te.

    ResponElimina
  21. Feliz cumple!!!
    Gracias a tí por deleitarnos con tan fantásticas recetas.


    Besos.

    ResponElimina
  22. Felicidades!! te cojo uno que tienen muy buena pinta y lo celebro contigo.
    Bss

    ResponElimina
  23. Quins enrollats!!!!!!!!!! una idea super original!!!!! fantástica!

    ResponElimina
  24. HOLA ALFONS, GUAPO TU

    FELIÇ ANIVERSARI, I QUE PER MOLTS ANYS PODEM GAUDIR DE LES TEVES DELICIOSAS, ORIGINALS, FANTASTIQUES,....RECEPTES

    MIL PETONETS ENRROLLATS, SUSANNA

    ResponElimina
  25. per molts anys! i felicitats per aquesta celebració tan 'enrotllada'!

    ResponElimina
  26. Hola Alfons,

    Per molts anys!! podeu seguir les teves receptes!!! i et segueixis "enrotllant!"


    Anna

    ResponElimina
  27. Per molts anys per aquest primer aniversari!!!!!!
    Agrair-te les receptes tan bones que ens has ofert.
    Espero gaudir de noves durant molt de temps.

    Un petó

    ResponElimina
  28. ¡felicitats! m'agrada molt el teu blog, espere que cumplixques molts més ensenyant-nos a fer coses tan rebones. Un abraç (el proper dissabte que es el meu aniversari, encara que jo ne faré 40, aprofitaré alguna recepta de les teues).

    ResponElimina
  29. Felicitats!!!
    Nunca es tarde si la dicha es buena...

    ResponElimina
  30. Que buenos estos aperitivos y muy bien presentados.

    Feliz Navidad

    ResponElimina
  31. Muy original la presentación y sencilla la receta :)

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails