2/2/12

GOTET AMB TORRÓ DE XIXONA, IOGURT I XOCOLATA


...bé, l'onada de fred, la neu i la devallada de temperatures ja són aquí, transformant de cop l'ambient i donant un color i un aspecte ben diferent al nostre entorn habitual en el sembla que és només, el preludi del que s'acosta .... 
...i amb aquest nou panorama, sembla que aquells torrons que van superar la campanya de Nadal i van quedar arraconats en un prestatge del rebost tornin a venir de gust, que demanin una segona oportunitat per lluir-se a les nostres taules... si així és, us proposo per avui una recepta de reciclatge .. una suau i dolça crema a base del torró de Xixona, contrastada amb el sabor d'un bon iogurt natural sense sucre i l'irrenunciable repunt amarg de la xocolata ... una proposta delicada i rapida de preparar, que ens permetrà no entretenir-nos a la cuina i poder gaudir, o simplement contemplar, aquest nou entorn hivernal ...




Font: Jordi Butrón.



Despatxeu:

-250 g de torró de Xixona
-150 g de llet
-200 g de xocolata de rajola
-2 iogurts naturals


Preparació

1.-Tritureu el torró amb la llet. Cal obtenir una textura de crema, (segons sigui la consistència del  torró, la quantitat de llet serà una mica més o menys de la indicada)

2.-Foneu la xocolata esmicolada al microones o al bany maria i afegiu-hi aigua calenta fins aconseguir una consistència líquida.


Muntatge

En la copa de servir feu-hi tres capes : la primera amb el torró, una segona amb el iogurt i la tercera amb la xocolata... i gaudiu-ho de gust

41 comentaris:

  1. doncs sí! semblen que són més adients per ara que per Nadal!!! petonets

    ResponElimina
  2. Algo pasa que no te estas actualizando en mi blogger....vine por fuera....en todo caso me alegro de haber llegado!!....supongo que el vaso que esta adelante tiene nombre.....ES MIO!!....se ve absolutamente delicioso!!........Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  3. jeje Tens tota la raó Alfons, ve el fred i cauen quatre volves de neu i ja tornem a somiar amb torrons, sopa de galets i pilota i un bon capó... jaja
    Justament els teus vasets em semblen deliciosos! :D A més, la presentació puja molts punts, eh?? ;)

    Un petonet!!

    ResponElimina
  4. Una combinació deliciosa i sent de Jordi Butrón, segur que un èxit!

    Petons

    ResponElimina
  5. delicious!!! to jest wspaniałe!! Pozdrawiam serdecznie. Aga

    ResponElimina
  6. El yogur tiene que aportar frescor al turrón y al chocolate. Una combinación deliciosa. Un saludo, Clara.

    ResponElimina
  7. Uns gotets ideals, com sempre! Ets un crack!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  8. pero si aixo es molt rapid de fer i a més es irresitible... m'agrada que sort que tinc encara torro

    ResponElimina
  9. Un altra per reciclar tottó!!! Que bé!!! Uns gotets deliciosos!!

    ResponElimina
  10. Un contrast de gustos i una gradació de color!. Com sempre: m'agrada! Apa, abriga't i si no cal no surtis de casa i segueix inspirant-nos amb els teus gotets fantàstics!

    ResponElimina
  11. reuno las condiciones tengo: turron,yogur,chocolate asi que manos a la obra
    brutal seguro

    ResponElimina
  12. Una combinación divina.
    Buen día

    ResponElimina
  13. Ains que no tinc el torró... però si el trobo ràpidament el faig.
    Petons

    ResponElimina
  14. Aquest cap de setmana faré mousse de torró per continuar amb les sobres de Nadal, ja veig que tu també segueixes igual :)
    Precisament l'any passat l'Ada Parellada ens va ensenyar uns gotets molt semblants a un taller que va fer a la Fira del Torró d'Agramunt. La combinació xocolata- iogurt- torró és sensacional!

    ResponElimina
  15. Que bons aquests gotetes Alfons!!! tinc torró encara!!! queda a pendents!!! petons

    ResponElimina
  16. Alfons, segur que han de ser molt bons aquests gotets. I imagino que el iogurt deu rebaixar la dolçor dels torrons... hauré d'esperar al Nadal vinent que aquí ja no en queda ni una engruna de torró. ;)

    ResponElimina
  17. Si no recordo malament aquesta recepta va sortir a la revista Cuina fa uns anys. Llavors la vaig fer i era deliciosa.
    Salut,
    Pepin

    ResponElimina
  18. Hola Alfons!!! el dissabte el vaig fer, de fet no m'ha quedat tan bonic com el teu, amb les tres capes però estava de mort!!! unes postres 10!!!

    ResponElimina
  19. Un trío muy apetecible y una estupenda combinación!. La presentación en cristal queda preciosa al poder apreciar bien las capas de colores. Besos.

    ResponElimina
  20. Que be, perfecte per aprofitar els torrrons i combatre el fred.

    ResponElimina
  21. Que be, perfecte per aprofitar els torrrons i combatre el fred.

    ResponElimina
  22. Un postre muy rico y con una apariencia preciosa, ideal para unas fechas especiales. Me llevo la receta, gracias. Un beso.

    ResponElimina
  23. Me apunto la receta, Alfons, como todas las de tu blog. Perfecto y muy chic este postre.
    Un saludo.

    Juan Carlos.

    ResponElimina
  24. Ya ves,cuatro ingredientes y la que lías..si es que eres el amo de los gots.
    Que fáciles son de hacer y que sofisticados quedan.

    Después de tanto tiempo,un abrazo compañero ;-)

    ResponElimina
  25. Quins gotets més deliciosos!!! Molt elegants!!

    ResponElimina
  26. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  27. Alfons, unos vasitos preciosos y del sabor no tengo dudas de que estarán riquísimos. Saludos.

    ResponElimina
  28. Ràpid, senzill i deliciós, així m'agrada!!!

    ResponElimina
  29. Quins gotets més elegants i bons!!! per avui diumenge mateix ideal... tinc tots els ingredients així que vaig a la cuina ja!!!! petons,

    ResponElimina
  30. ahora mismo me voy a copiar las recetas de turrón, hay que aprovechar el que aún queda en la despensa. También me tendré que poner al día en el resto de recetas tuyas que me he perdido ;)

    Salu2. Paula

    ResponElimina
  31. Cómo siempre tus vasitos son de escándalo.
    Saludos

    ResponElimina
  32. Exquisitos y las fotografía siempre son fantásticas.

    Un beso

    ResponElimina
  33. Hola Alfons!!

    Últimamente ando un poco dispersa en el seguimiento de los blogs,por falta de tiempo,publico,lo que tengo,pero no estoy muy por la labor...el tiempo a veces apremia y las responsabilidades y obligaciones,aún más,y no nos dejan tiempo para los hobbys...pero aún así, noto tú ausencia,los "Gots" se echan en falta.
    Espero que estés bien,eh!!

    Abrazos compañero.

    ResponElimina
  34. És igual que hagin pujat les temperatures, no li diria que no a aquestes postres... ni a aquest deliciós flam.

    ResponElimina
  35. Hola Alfons me llamo Luisa, acabo de hacerme seguidora de tu blog por que me ha encantado. Yo aun soy novata en esto pero me encantaria poder llegar a la mitad de donde has llegado con tu blog, el mio todavia es muy chiquitito. Por cierto la receta del turron tiene que estar increible de buena. Besitos!!.

    ResponElimina
  36. Espero que te encuentres bien y pronto te animes a publicar, se te echa de menos. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  37. Hola, Alfons.
    Me uno al mensaje anterior, de Clara. Se te echa de menos, de veras.
    Un abrazo.
    Juan Carlos

    ResponElimina
  38. Alfons he tardado en hacerla pero ya ha caido, brutal¡La acabo de publicar
    Bon cap de setmana

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails